Heb je zin om creatief aan de slag te gaan in de keuken én tegelijkertijd voedselverspilling tegen te gaan?
Wil je leren hoe je heerlijke spreads, dips en pesto's maakt met groente-overschotten en de groene delen van wortels en radijzen? Dan is onze workshop Vegan Spreads, Dips & Pesto's iets voor jou!
In deze gezellige en inspirerende workshop leer je niet alleen de lekkerste plantaardige spreads maken, maar ontdek je ook hoe je met een zero waste-mentaliteit culinaire hoogstandjes op tafel tovert.
Wat kan je verwachten?
We starten met een korte introductie over zero waste koken en leren hoe je slim omgaat met groenteresten en -schillen. Ontdek de kracht van verse, plantaardige ingrediënten en kruiden om alles optimaal te benutten.
Samen gaan we aan de slag! Je leert:
Heerlijke dips die perfect zijn voor op toast, als aperitief of bij je favoriete gerechten.
Een hartige pesto met verrassende smaken.
Een romige spread maken van groen loof & overblijvend blad.
We proeven onze eigen creaties natuurlijk tijdens de workshop en krijgt recepten en tips om zelf verder te experimenteren met wat je in je koelkast vindt.
Zero waste, plantaardig én overheerlijk – daar zeggen we geen nee tegen!