ZOMERTERRAS

Ons terras is echt zàlig, al zeg ik het zelf..


Van 1 mei t.e.m. 28 augustus
wo vr za zo + feestdagen van 13u30 tot 18u


Je kan er genieten van een ijsje artisanaal bereid door ons, van een verse super lekkere limonade van Lim-oh-nade te Roeselare, van een lokaal gebrouwen biertje van Brouwerij De Zoeten Inval te Edewalle (BOSUIL en BOSUIL TRIPEL), van Brouwerij Den Buiten te Kortemark (EPONA, MEUBELMAEKER, LEVIR en het biertje gebrouwen voor de gemeente Werken WERETHA) of van Brouwerij Verstraete (PAPEGAEI), van een koffie van vers gebrande koffiebonen van Mokup koffie te Zarren of van een thee uit ons voedselbos.

In 't Kringelhofbos kiezen we voor lokaal en gezonder, daarom werken we met bio melk en veel meer fruit dat daar bovenop afkomstig is uit het voedselbos, dus ongespoten en puur natuur. We gebruiken geen kleurstoffen. Het ijs bevat een laag suikergehalte, is gluten- en eivrij.
Naast het klassieke ijs op basis van bio koemelk is er ook sorbet te verkrijgen (lactose-, gluten- en eivrij)

Hiervoor werken we samen met lokale handelaars, omdat we van mening zijn dat het beter is om de lokale economie te steunen i.p.v. naar één of andere groothandel te lopen. En lokaal is korte keten!
De bio koemelk halen we bij Philip en Lien Sinnaeve-Debergh op 't Vier Uiterstenhof te Keiem; de broer van Lien, Dries Debergh, is misschien beter bekend. Hij maakt met deze bio melk "de Keiemse (bio)kazen".
De vruchten uit het voedselbos halen we voorlopig nog bij Diderik Clarebout, dé bioboer uit het Voedselbos De Woudezel te Woumen. Hopelijk lukt het om volgend jaar vruchten te gebruiken uit ons eigen voedselbos.
De bio aardbeien komen van Stephanie van het Nieuw Vriesehof te Handzame of van Dries van De Elzenhoeve te Torhout.